Pomoc eksperta

Wyszukaj symbol

 

Wersja CD-ROM

Klasyfikacja PKWiU

to ustalenie kodu PKWiU i przyporządkowanie stawki VAT w ułamku sekundy,

to bezpłatne aktualizacje
w razie zmiany prawa.

Klasyfikacja PKWiU do celów fiskalnych

« poziom wyżej

Rozwinięcia kodu: 29.53.15-75.2:

-29.53.15-75.21Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - kotły warzelne
-29.53.15-75.22Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - do podgrzewania parówek
-29.53.15-75.23Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - stoły i szafy podgrzewcze
-29.53.15-75.24Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - do gotowania w wodzie metodą ciągłą
-29.53.15-75.25Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - wanny do podgrzewania potraw
-29.53.15-75.26Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - do gotowania w parze
-29.53.15-75.27Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - trzony i taborety
-29.53.15-75.28Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - wózki grzewcze
-29.53.15-75.29Urządzenia do gotowania lub podgrzewania dla przemysłu gastronomicznego - pozostałe
-29.53.15-75.80Maszyny,instalacje i urządzenia do spożądzania gorących napojów lub do gotowania względnie podgrzewania stosowane w samolotach cywilnych
-29.53.15-75.90Urządzenia do gotowania lub pogrzewania z wyjątkiem stosowanych w gospodarstwie domowym pozostałe gdzie indziej nie wymienione

Zadbaj o niskie koszty prowadzenia firmy
Wybierz sprawdzony program księgowy
UWAGA! Urodzinowa promocja – rabaty do75%
Szczegóły na: www.ksiegapodatkowa.pl


Komentarze

Brak komentarzy
Dodaj swój komentarz
Drukuj